BIOSCAPE EN TRU: PROACTIVITEIT EN COMMUNICATIE CENTRAAL

Critical cleaning  

Tessa Fermont, facilitair coördinator bij Bioscape, is enthousiast over de samenwerking: “Het borrelt hier van het ondernemerschap. Terwijl de bedrijven zich aan baanbrekende research wagen, neemt TRU de professionele reiniging voor zijn rekening.”

OUTSOURCEN = WINNEN

“Als facilitair coördinator ben ik het aanspreekpunt binnen de site voor alle voorzieningen. Of het nu de luchtkoeling, de brandveiligheid of een kapotte lamp betreft. Dat ik de schoonmaak van de labo’s en de kantoren kan outsourcen naar een cleaningspecialist, is dus meer dan mooi genomen. Ik vertrouw ten volle op TRU en daardoor kan ik focussen op mijn andere verantwoordelijkheden.”

“De aanpak van cleanroom cleaners heeft een rechtstreekse invloed op de onderzoeken van de bedrijven. Een correcte reiniging, desinfectie en nauwkeurige opvolging is cruciaal. Dat kan alleen een expert ter zake bieden. Het TRU-team documenteert alles op professionele wijze. Zo voldoen we ook bij audits altijd aan de strenge voorwaarden.”

STIMULERENDE PROACTIVITEIT

“De cleaningsector is en blijft een kleine wereld. Na het vertrek van Vanessa Morini bij Care nv ben ik haar blijven volgen. Toen ze haar gespecialiseerde bedrijf TRU oprichtte, ging er meteen een lampje branden: ‘dit is interessant voor Bioscape’, net omwille van de specifieke expertise.”

“Omdat de ontevredenheid over onze voormalige partner toenam, ging ik te rade bij TRU. Een goede beslissing, want het TRU-team bewijst keer op keer dat het van aanpakken weet. Ze denken op voorhand na over eventuele uitdagingen en wachten niet tot er een probleem opduikt. Bovendien schakelen ze snel en is continuïteit verzekerd. Hun positieve energie zorgt echt voor een nieuwe, frisse wind op de site.”

COMMUNICATIE ALS TROEF

“TRU blinkt uit in open communicatie. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Dat is heel aangenaam én het werkt zeer efficiënt. Iedereen is heel toegankelijk en ik kan zowel bij Wouter en Freddy als Vanessa terecht met al mijn vragen. Op het vlak van reactietijd zijn ze trouwens echt aan elkaar gewaagd. Hoe ze dat voor elkaar krijgen in deze drukke tijden, is mij een raadsel! Met een relatief klein team creëren ze een grootse impact. Zowel voor de bedrijven binnen Bioscape als in mijn dagelijkse takkenpakket.”

Bent u ook op zoek naar een cleaningspecialist voor de reiniging van labo’s en cleanrooms? Neem dan zeker contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Het verschil met andere cleaners? Bij TRU denken ze vooruit en wachten ze niet tot er een probleem opduikt. Bovendien schakelen ze snel en zijn ze heel open in hun communicatie. Zowel Wouter, Freddy als Vanessa zijn áltijd bereik- en aanspreekbaar. Sterker nog: hun reactiesnelheid is verbluffend. Dan denk ik: ‘Hoe doen ze dat toch in deze drukke tijden?’ Met een relatief klein team creëren ze een grootse impact.

Tessa Fermont
Tessa Fermont
Facility coördinator
Bioscape