Global solutions

Truly involved

TRU Cleanroom Cleaning
We zero in on contamination

We zero in on contamination

  • Vakspecialisten
  • Hoogste hygiënenormen
  • Persoonlijke behandeling
  • Eerlijk en betrouwbaar advies

Geen vuiltje in de lucht

Moet het écht clean zijn? TRU is dé specialist in het reinigen en desinfecteren van cleanrooms. Ontstaan vanuit wetenschappelijke knowhow en in geen tijd uitgegroeid tot een pionier in de sector dankzij onze unieke focus.

Klopt, op het vlak van cleaning, nemen wij énkel cleanrooms onder handen. En zijn daarmee wereldwijd uniek in ons segment. Omdat aparte omgevingen een aparte aanpak vereisen. Volledig in lijn met de strengste normen inzake kwaliteit, hygiëne, veiligheid en zelfs GMP. En uitsluitend uitgevoerd door geschoolde experts. Zij halen élk vuiltje uit de lucht. En verzekeren u van een vlekkeloos productieproces.

A glance of who we are?

Waarin wij uitblinken

TRU critical cleaning

Cleanrooms en equipment cleaning zijn geen standaardtaken. Gebrekkige expertise vormt een acuut gevaar voor de continuïteit van uw organisatie, de kwaliteit van uw producten en de gezondheid van uw medewerkers en klanten. Bij TRU kennen we de gevoeligheden binnen de sector en vegen we de vloer aan met verouderde en risicovolle methodes. We zweren bij geschoolde werkkrachten en hanteren de strengste eisen in de lifescience-, hightech food- en hightechindustrie. Zowel voor uw cleanroom als bijhorende apparatuur.

Waarin wij uitblinken

TRU consultancy

Met de grove borstel door uw cleaning procedures, uw processen verder verfijnen of een laatste dubbelcheck? Wij zetten u op weg met gericht advies en/of een verregaande audit.

Cleaning Advice

Cleanroom Cleaning Validation

Cleanroom Audits

Waarin wij uitblinken

TRU Academy

Met een opleiding op maat dompelen wij uw team onder in de geheimen van cleanroom cleaning. Ook shinen bij uw relaties? Onze keynote speakers geven glans aan uw event.

Kort én krachtig

TRU is geen vaal begrip. Achter elke letter schuilt een essentieel onderdeel van onze visie. Drie bouwstenen waarop wij vanaf dag één rotsvast vertrouwen. Ze vertellen precies waarvoor wij staan en dragen met vereende krachten bij aan onze missie: impact creëren op mensen, bedrijven én onze samenleving.  

TRUTHENTIC APPROACH

We zeggen wat we doen, doen wat we zeggen en weten waarover we praten. Zo vertalen we uw noden in de juiste oplossingen en leggen we de basis voor een duurzame samenwerking. 

TRUTHENTIC APPROACH

REVOLUTIONARY IMPACT

Wij willen meer dan enkel een kraaknet resultaat. Want contaminatie voorkomen, is mensenlevens redden. Door permanent in te zetten op innovatie maken wij mee het verschil.  

REVOLUTIONARY IMPACT

UNIQUE FOCUS

Andere schoonmaakbedrijven doen alles, wij kiezen voor niche. Bewust. Omdat critical cleaning het klassieke poetswerk overstijgt. En enkel onze expertise u 100% ontzorgt.

UNIQUE FOCUS

Ons woord in cijfers

Zelfverzekerd? Wij noemen het enthousiast. En overtuigd van onze specifieke kennis en kunde. We geloven in onze onderscheidende en mensgerichte aanpak. Omdat die geschoeid is op wetenschappelijke leest en gestoeld op jarenlange praktijkervaring. Hoe u op onze mooie woorden kunt rekenen? TRU staat voor een aantal uitgecijferde beloften:

Ú … bent geen nummer!

Meer over onze aanpak

0

Tolerance

We zero in on contamination

1

Partner

We guarantee one reliable partner that excels at GMP

2

Heads

We believe two heads are better than one when it comes to audits and certifications

3

Good things

We believe that all good things come in threes, that’s TRU

4

Dimensional

We have a vision on cleaning that’s four-dimensional

5

High

We give a high five for your core

6

Innovation

We innovate because our concern about health, efficiency and quality is infinite

They tell the tru-th

Wij verbeteren het productieproces van kweekvlees. Dat kan enkel in een op-en-top cleane omgeving. Door de expertise van TRU kunnen wij ons focussen op onze corebusiness en groeiambities. Vanessa denkt echt mee en komt ook regelmatig ter plaatse. Ik werk al heel mijn leven in laboratoria, maar zoveel toewijding en kwaliteit zag ik nog nooit. Zowel hun apparatuur als uitvoering zijn van het allerhoogste niveau.

Het verschil met andere cleaners? Bij TRU denken ze vooruit en wachten ze niet tot er een probleem opduikt. Bovendien schakelen ze snel en zijn ze heel open in hun communicatie. Zowel Wouter, Freddy als Vanessa zijn áltijd bereik- en aanspreekbaar. Sterker nog: hun reactiesnelheid is verbluffend. Dan denk ik: ‘Hoe doen ze dat toch in deze drukke tijden?’ Met een relatief klein team creëren ze een grootse impact.

Het TRU-team reinigt onze cleanroom twee keer per jaar. De dagelijkse schoonmaak is in handen van eigen medewerkers. Dat vonden ze bij TRU geen probleem. Integendeel. Tijdens een kwaliteitsvolle opleiding leerden ze onze mensen alle kneepjes van het vak. Opvallend: Vanessa doet zelf de opvolging van haar team. Ze is enorm betrokken en staat altijd klaar met raad en daad. Die combinatie van passie, expertise en service is uniek.