Duurzaamheid

A TRU force for sustainability

Zorg dragen voor onze planeet en samenleving wordt vaak beschouwd als een heldendaad. Bij TRU is het een way of life. Een aangeboren instinct om duurzaam en verantwoord te ondernemen. Concreet vormgegeven aan de hand van zes weldoordachte krachtlijnen. Geen geheime superpowers, maar tastbare natural forces die naadloos aansluiten bij de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) van de Verenigde Naties en waarmee we elke dag bijdragen aan een betere wereld.

 

THE FORCE OF DIVERSITY

Bij TRU geven we iedereen dezelfde kansen om te werken en door te groeien. Zonder vooroordelen en onderscheid, maar net mét diversiteit als wapen in de war for talent. 

 

THE FORCE OF DIGNITY

Werken bij TRU is een waardige bijdrage leveren aan de maatschappij. Sterker nog: onze medewerkers maken mee het verschil voor patiënten wereldwijd. En of dat voldoening geeft!

 

THE FORCE OF CIRCULARITY

Spik, span én verspillingsvrij. ‘Proper werk’ betekent ook dat we niets verloren laten gaan. Daarom maken we maximaal gebruik van gerecycleerde en C2C-gecertificeerde materialen.


THE FORCE OF CLEAN AIR

Als partner van Viridi Air kiezen we voor de aanplanting van luchtzuiverende bomen. Logisch, want een schonere buitenlucht is de basis voor gezondere binnenlucht en meer biodiversiteit. 


THE FORCE OF PROXIMITY

Bij de rekrutering van onze medewerkers houden we maximaal rekening met hun toekomstige werkterrein. Nabijheid tussen klant en cleaner beperkt de reistijden en dus de CO2-uitstoot. 


THE FORCE OF THE CLOUD

Niet alleen ons voltallige klantenbestand, ook het milieu is in de wolken met onze papierloze documentatieaanpak. Wist u dat we met ons eigen digitale platform wekelijks 500 vellen papier besparen en bovendien ook een pak efficiënter werken?

Dieper ingaan op duurzaamheid?