Diensten

Ver van de rest, kort bij u!

Waar anderen verder gaan, daar stoppen wij. TRU legde zich exclusief toe op cleanrooms vanuit een groeiende nood in de markt. Reguliere schoonmaakbedrijven hebben vaak geen ervaring met de specifieke technieken en geldende voorschriften. Met alle gevolgen van dien.


Waar anderen stoppen, gaan wij verder. TRU loopt met u mee. Als een volwaardige partner die uw bedrijf aansterkt met kennis van zaken door middel van opleiding, evaluaties en audits. Zo dicht mogelijk bij uw behoeften en altijd met hetzelfde doel: een onverstoord en veilig productieproces.

Neem contact met ons op

 

 

 

Diensten

TRU critical cleaning

Cleanrooms en equipment cleaning zijn geen standaardtaken. Gebrekkige expertise vormt een acuut gevaar voor de continuïteit van uw organisatie, de kwaliteit van uw producten en de gezondheid van uw medewerkers en klanten. Bij TRU kennen we de gevoeligheden binnen de sector en vegen we de vloer aan met verouderde en risicovolle methodes. We zweren bij geschoolde werkkrachten en hanteren de strengste eisen in de lifescience-, hightech food- en hightechindustrie. Zowel voor uw cleanroom als bijhorende apparatuur.

Diensten

TRU consultancy

Met de grove borstel door uw cleaning procedures, uw processen verder verfijnen of een laatste dubbelcheck? Wij zetten u op weg met gericht advies en/of een verregaande audit.

Cleaning Advice

Cleanroom Cleaning Validation

Cleanroom Audits

Diensten

TRU Academy

Met een opleiding op maat dompelen wij uw team onder in de geheimen van cleanroom cleaning. Ook shinen bij uw relaties? Onze keynote speakers geven glans aan uw event.