TRU Aanpak

Letterwaarde X 3

Bij TRU gaan we doordacht te werk. Dat merkt u aan alles. Het zit zelfs in onze naam. Elke letter staat symbool voor onze visie en waarden. Drie speerpunten die ons van meet af aan de weg wijzen. En ons telkens opnieuw leiden naar straffe prestaties en loepzuivere inzichten. Op mensenmaat en toch professioneel. Authentiek en tegelijk revolutionair. Gefocust, maar altijd met een verruimde blik. Het beste van heel veel werelden, vervat in één krachtig drieletterwoord. 

Truthentic approach

Truthentic approach

Neen, we kiezen niet voor de gemakkelijkste weg. Cleanroom en equipment cleaning zijn complexe materies. Net daarom is authenticiteit zo belangrijk. Eerlijke, open en laagdrempelige communicatie is een voorwaarde voor succes. Zowel inzake het afgeleverde werk als de onderlinge samenwerking. Gelukkig spreken wij uw taal. Al vanaf onze eerste kennismaking.

Onze wortels liggen in de (bio)farmaceutische industrie en vertakken zich continu verder door praktijkervaring. Daardoor zijn we niet alleen mee met alle huidige technieken en regels, maar zetten we nadrukkelijk de lijnen uit binnen de sector. Die dubbelrol garandeert u een integere, gefundeerde en sluitende oplossing voor élk probleem. En altijd precies volgens afspraak.

Revolutionary impact

Revolutionary impact

Wij gaan onze verantwoordelijkheid niet uit de weg. Integendeel. Met onze verzamelde vakkennis en een sterk uitgebouwd team willen we doelbewust impact creëren binnen de wereld van critical cleaning en desinfection. En ja, dat lijkt aardig te lukken. Naast economische doelstellingen boeken we samen met onze klanten ook maatschappelijke successen.

Terwijl u zich toelegt op de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen, medische toestellen of vooruitstrevende voedseltechnologieën zorgen wij voor een stabiele omgeving die voldoet aan de strengste hygiënenormen. Net als u op basis van baanbrekende technologieën en volgens de allerhoogste standaard. Great minds think alike … en leggen de lat op gelijke hoogte.

Unique focus

Unique focus

Ook hierover zijn we het ongetwijfeld eens: critical cleaning staat veraf van het traditionele schoonmaakwerk. Alleen al omwille van het kwaliteitsaspect. Wij geloven niet in een van-alle-markten-thuis-verhaal en focussen daarom 100% op datgene wat we het best kunnen: uw kritische productieprocessen in de best mogelijke omstandigheden laten verlopen.

Op die manier kunt ook u zich toespitsen op uw kernactiviteiten. So don’t worry, we take care. Van start tot finish. Trouw aan de vooraf vastgelegde procedures en met tussenin veel aandacht voor advies, opvolging, feedback en bijsturing. Allemaal zorgvuldig geregistreerd in een slim documentatie- en rapporteringssysteem. Want ook digitaal staat opgeruimd netjes.

Nothing but the TRU story?

7 sleep-tight-solutions

We vertelden het al: wij zijn meedenkers. Maar ook mee-levers. Omdat we dankzij onze voorgeschiedenis precies weten waarvan u zoal wakker ligt. En ja, daar maken we bij TRU een punt van. Want uw bekommernissen zijn onze uitdagingen, uw nacht- en gemoedsrust onze prioriteit. Daarom verplaatsten we ons in uw leefwereld en zetten we uw zeven voornaamste bezorgdheden om in evenveel oplossingen. Met de P van pasklaar.

  Your Problem Our Solution
Safe Products Eén contaminatiegeval brengt mijn bedrijf in diskrediet. Ik wil meer veiligheid inbouwen en te alle tijden de controle bewaren.’

Met ons digitaal registratiesysteem volgt u elke actie in real time en vrijwaart u de permanente kwaliteit van uw procedures en producten.

Efficient Processes Cleaningprocedures opvolgen, bijsturen en optimaliseren vergt kostbare tijd. Bovendien verstoren ze vaak mijn bedrijfsprocessen.

Door duidelijke timings, afspraken en een centraal digitaal beheer bent u zeker van een vlot verloop van het cleaningproces, zonder impact op uw reguliere workflows. 

Perfect Procedures De regelgeving inzake hygiëne en veiligheid wordt alsmaar uitgebreider en complexer. Ik loop achter de feiten aan en loop het risico op inbreuken. Wij kennen alle actuele procedures en voorschriften en volgen alles nauwgezet voor u op. Zo hoeft u geen enkele audit te vrezen.
Optimal Profits Ontoereikende cleaning is een winstvreter. Het terugroepen van een product of toestel dat niet werkt, kost me massa’s geld. Wij draaien de rollen om en zorgen met een cleaningprocedure op maat voor een foutloos en tegelijk kostenefficiënt resultaat.
Concerned Professionals Externe cleaners beseffen vaak niet welke impact hun opdracht heeft op mijn organisatie, team en producten. Elke TRU-medewerker wordt grondig voorbereid via gerichte opleidingen en is zich – mede door de strikte opvolging – bewust van zijn verantwoordelijkheden.
Healthy Patients De minste contaminatie in mijn productie- of onderzoeksproces brengt de veiligheid van mijn patiënten in gevaar.

Onze unieke focus op cleanroom cleaning en opgebouwde knowhow op het terrein verzekeren u van een 100% kwalitatieve en veilige procedure.

Loyal Partnership Externe partnerships zijn niet altijd even duurzaam. Vaak sluiten visies niet aan en loop de samenwerking vroeg of laat spaak.

Bij TRU mikken we voluit op langdurige samenwerkingen. Wij verdiepen ons vanaf dag één in uw organisatie en begeleiden u proactief naar een zorgeloze toekomst.

Onze solutions in de praktijk?