Over TRU

Start-up van het jaar

Start-up van het jaar

Opgericht in 2019, uitgeroepen tot Limburgse starter in 2020 en verkozen tot European Start-Up in 2022. We hadden het zelf nooit durven dromen. Het aantal medewerkers op de payroll groeide gestaag mee en steeds meer trekken we met onze dienstverlening de grenzen over. De vraag naar gespecialiseerde reiniging neemt dan ook toe omwille van de strengere normen en de meerwaarde inzake kostenefficiëntie en werktevredenheid. Door uw mensen dat tijdrovende schoonmaakwerk van cleanrooms en labo’s uit handen te nemen, gaat al hun aandacht naar datgene waarvoor ze opgeleid en aangeworven zijn.     

Procedures, puntjes en passie

Procedures, puntjes en passie

Kortom: schat uw talenten naar waarde en til uw team en business naar een hoger niveau. Zo doen wij dat ook. De TRU-cleaners zijn geen doorsnee schoonmakers. Zij halen hun voldoening niet uit zichtbaar resultaat, maar houden van structuur en de regels van de kunst. Procedures zijn heilig en de puntjes horen op de i. Vandaar hun liefde voor millimeterwerk.

Wij scherpen onze en hun vaktechnische skills continu aan met interne opleidingen in cleanroomgedrag, GMP en onsite-procedures. Altijd met een solide backoffice en de in-huis ontwikkelde procestool als betrouwbare ruggensteun. Het gevolg? Een hecht en punctueel team dat keer op keer het onderste uit de kan haalt. Voor ons én voor u.

Missie

Missie

 

TRU is expert in critical cleaning voor de sectoren lifescience, hightech food en hightech. We zijn actief in België, Nederland en de Verenigde Staten. Onze diensten zijn GMP-compliant en voldoen aan de allerhoogste vereisten van gespecialiseerde cleaning bij onze klanten. We reinigen en desinfecteren cleanrooms, en delen onze kennis via consultancy, audits en trainingen. Altijd vanuit eenzelfde visie. Want de letters van TRU staan niet voor niets voor Truthentic approach, Revolutionary impact en Unique focus.

Truthentic, omdat we altijd doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Dat is onze sleutel tot duurzame samenwerkingen met onze klanten én onze medewerkers. We gaan voor TRU Solutions vanuit TRU Promises.

Revolutionary, omdat we onze kennis op een innovatieve en daadkrachtige manier inzetten. Vanuit onze niche dragen we bij aan de gezondheid en veiligheid van patiënten en consumenten, en aan het onderzoek en de productie bij onze klanten.

En Unique, omdat we met onze expertise in critical cleaning en desinfectie heel bewust kozen voor een nichemarkt waarin we het verschil kunnen maken voor bedrijven die actief zijn in lifescience, hightech food en hightech. In deze doorgedreven specialisatie – waarvan elk teamlid van TRU doordrongen is – zit onze kracht en maken we het verschil ten opzichte van gewone schoonmaakbedrijven.

Visie

Visie

Contaminatie. Het gevreesde woord voor bedrijven in Lfescience, Hightech food en Hightech. Elke vorm van contaminatie vermijden, is een dagelijks onderdeel van hun werking. Dankzij TRU kunnen deze bedrijven focussen op hun corebusiness. Want als betrouwbare, gespecialiseerde partner ontzorgen we hen in hun cleanroom cleaning, equipment cleaning en desinfectie. Het TRU-team garandeert dat contaminatie geen kans maakt.

Daarbij gaat het over véél meer dan schoonmaken. We reinigen volgens de strengste regelgeving en hoogste kwaliteitsvereisten, zelfs  op het vlak van GMP. Ons team is erin getraind om kritische productie- en onderzoeksprocessen in bedrijven zonder contaminatie, hindernissen en tijdverlies te laten verlopen. Alle cruciale data zijn bovendien beschikbaar via een handig online platform. Zo besparen we onze klanten stress, energie én tijd.

Bedrijven kunnen onze expertise ook inschakelen voor audits, cleaning validations, consultancy en training. Want bij TRU begrijpen en spreken we de taal van onze klanten en willen we onze kennis graag delen. We kennen hun omgeving door en door, zijn op de hoogte van de relevante internationale regelgeving en volgen evoluties op de voet om te kunnen blijven innoveren en proactief te excelleren.

Dankzij de bewuste focus van TRU op deze gespecialiseerde niche in cleaning slagen we erin om een onmisbare bijdrage te leveren aan de kritische processen van onze samenwerkingen. En daarmee ook aan de patiënten en klanten voor wie zij een maatschappelijke meerwaarde leveren.

Core team

Maak kennis met ons core team!

Cleaning specialists

Maak kennis met onze cleaning specialists!