TRU Academy

Met een opleiding op maat dompelen wij uw team onder in de geheimen van cleanroom cleaning. Ook shinen bij uw relaties? Onze keynote speakers geven glans aan uw event.

Leren en laten leren

Leren en laten leren

Valt het op? Wij zijn gepassioneerd door ons vak en streven steevast naar het allerbeste. In elke vezel. Het verklaart de strikte selectieprocedures en het permanente leertraject voor onze TRU-cleaners. Pas na een uitgebreide offsite-scholing en intensieve training op uw bedrijf gaan ze effectief aan de slag. Toch liever uw eigen cleaningteam inschakelen? Geen probleem. Ook van uw medewerkers maken we maar al te graag krakken in hun vak. Na een secure audit van de cleaningmethodes werken we een pasklare opleiding uit.

Volledigheid is key

Volledigheid is key

Hoe ontstaat contaminatie? Wat zijn de risico’s? Is de volgorde van reinigen belangrijk? En welke materialen en technieken zijn onmisbaar om onzichtbaar vuil te verwijderen? Op deze en andere vragen gaan wij uitvoerig in tijdens de vorming van uw interne cleaningverantwoordelijken. In functie van de al aanwezige kennis gaan we dieper in op sommige onderwerpen. Zonder een aspect uit het oog te verliezen. Ook onze keynote speakers gaan geen enkel thema uit de weg. Met een kraakheldere uiteenzetting geven zij uw event dat extra tikkeltje professionaliteit.

Uw cleanrooms reinigen op eigen kracht?

Uw cleanrooms reinigen op eigen kracht?

Vraag naar onze opleidingen op maat