TRU consultancy

Met de grove borstel door uw cleaning procedures, uw processen verder verfijnen of een laatste dubbelcheck? Wij zetten u op weg met gericht advies en/of een verregaande audit.

Cleaning Advice

Cleanroom Cleaning Validation

Cleanroom Audits

Van scan tot score

Van scan tot score

Nauwkeurig, grondig en volledig. Het zijn onze drie basisprincipes bij de scan van uw cleanroom cleaning. Helemaal gratis, maar zeker geen maat voor niets. Want zo weet u in een mum van tijd of uw reinigingsprocedure voldoet aan de actuele regelgeving. Amper vijftien gerichte ja/nee-vragen leiden tot een duidelijke score, uitgedrukt in procenten. Blijkt die lager dan verwacht of zelfs onvoldoende? Geen paniek, wij zetten uw processen op punt door middel van een diepgaande audit en – indien gewenst – de opvolging van uw schoonmaakteam.

Stof tot nadenken

Stof tot nadenken

Hoe ver we gaan? Tot voorbij het onzichtbare! Met onze hoogwaardige PDL-lampen detecteren we deeltjes tot wel 2 µm. Als het gaat over contaminatie laten we nu eenmaal niets aan het toeval over. Het resultaat van de doorlichting? Een gedetailleerd rapport met concrete tips en aanbevelingen. Vrijblijvend, maar sterk aan te bevelen. We gaan dieper in op elk werkpunt en overlopen samen met u de mogelijke stappen tot verbetering. Van een radicale spons over het verleden tot kleine doeltreffende ingrepen. 

Uw bestaande of nieuwe cleanroom valideren?

Uw bestaande of nieuwe cleanroom valideren?

Neem contact op met onze experts.