Team

Teamleden

Vanessa Morini

Vanessa Morini

CEO - Owner

Als chemiste met twintig jaar ervaring bij bedrijven als Johnson & Johnson en Sanofi ken ik de sector als geen ander. En dus ook de kansen en noden. Ik stelde vast dat veel bedrijven niet de juiste knowhow aan boord hebben op het vlak van cleanroom cleaning en het kwaliteitsborgingssysteem cGMP. Bovendien is het zelf blijven uitvoeren van de schoonmaak strategisch gezien niet de juiste keuze. Daarom sprong ik vol vertrouwen in het gat in de markt. In geen tijd groeide TRU uit tot een pionier in critical cleaning, consultancy en training. Een koppositie die we niet meer loslaten.

vanessa@cleanroomcleaning.be
+32 473 55 15 58
LinkedIn

Wouter Heggerick

Wouter Heggerick

Business Development Manager

Ik draai al sinds 2016 mee in de cleaning sector. Tijdens die eerste jaren zelfs met twee voeten in de praktijk. Toen oud-collega Vanessa me vertelde over haar plannen, zag ik meteen het potentieel. Vandaag ben ik haar rechterhand en probeer ik de buitenwereld te overtuigen van de TRU-meerwaarde. Niet als gladde verkoper, maar als ervaringsdeskundige die spreekt met zijn hart. Ik sta rotsvast achter onze nichekeuze. Omdat ik elke dag van dichtbij zie waar bedrijven mee worstelen en tegelijk een blind vertrouwen heb in onze aanpak en de expertise van onze mensen. Een oprecht verhaal dus. En dat heeft weinig verkooppraatjes nodig.

wouter@cleanroomcleaning.be
+32 490 57 47 53
LinkedIn

Freddy Dedoncker

Freddy Dedoncker

Operational Manager Belgiƫ

Ze noemen mij wel eens wandelende encyclopedie als het gaat over cleanroom cleaning. Gelukkig ben ik geen gesloten boek en deel ik mijn kennis en ervaring graag met onze medewerkers en klanten. Als leider van het Belgische team zorg ik ervoor dat onze mensen volledig voorbereid en 200% gemotiveerd aan de start verschijnen van elke opdracht. Die focus is superbelangrijk. Daarom ga ik constant op zoek naar creatieve manieren om het beste uit onze cleaners te halen. Dat houdt het spannend, toch? Zelf word ik ook altijd blij van nieuwe uitdagingen in onze sector. Dus laat die toekomst maar komen. Bij TRU zijn we er klaar voor.

freddy@trucleanroomcleaning.be
+32 491 61 09 17
LinkedIn

Andres Buellens

Andres Buellens

Cleanroom cleanerLinkedIn

Souleiman El Ajaji

Souleiman El Ajaji

Cleaning specialist

Het enthousiasme van cleanroom cleaning specialist Souleiman is onmiskenbaar. De werklustige 27-jarige uit Deurne is sinds december 2021 aan de slag als vlinder bij TRU. Dat betekent dat hij op verschillende locaties werkt. Geen dag is hetzelfde. Of hij dat leuk vindt? Dat laten we hem graag zelf vertellen.

VAN KENNER NAAR SPECIALIST

“Eind vorig jaar spotte ik een vacature op Facebook. Ik las dat TRU op zoek was naar een leergierige medewerker die houdt van veel afwisseling in zijn job. Ik had al twee jaar ervaring als schoonmaker, dus dat sprak me meteen aan. Wie niet waagt, niet wint. Enkele weken later kreeg ik een intensieve opleiding in cleanroom cleaning en leerde ik de kneepjes van het vak. Ondertussen sta ik in voor de schoonmaak van kantoren, labo’s en cleanrooms van verschillende bedrijven. Ook onder grote schoonmaakprojecten mag ik mijn schouders zetten.”

OP HET LIJF GESCHREVEN

“Als vlinder bij TRU ben ik multi-inzetbaar. Is er een collega ziek of is er ergens versterking nodig? Souleiman to the rescue! Daardoor kom ik met veel mensen van verschillende nationaliteiten in contact. Ik leer in korte tijd nieuwe bedrijven kennen en word overal met open armen ontvangen. Die afwisseling vind ik heel fijn. Hoewel het soms pittig is, haal ik veel voldoening uit mijn job.”

APPRECIATIE

“Ik krijg echt waardering voor mijn werk. Niet alleen via mijn salaris maar ook van het kernteam. TRU is heel correct en volgt alles netjes op. Iedereen heeft veel respect voor elkaar. Bovendien vind ik het fijn dat mijn agenda altijd goed gevuld is en dat ik tijdig weet wat er van mij wordt verwacht. Een topwerkgever, als je het mij vraagt!”

Wil jij ook aan de slag als cleaning specialist bij TRU? Check onze huidige vacatures.LinkedIn